Haber

Galatasaraylı futbolculardan yönetime şampiyonluk sözü

Süper Lig’in bitmesine 3 hafta kala 5 puan farkla liderlik koltuğuna oturan Galatasaray’da moraller iyi.

Ankaragücü deplasmanda kazanırsa sarı-kırmızılıların takipçisi Fenerbahçe’nin sonuçları ne olursa olsun sezonu zirvede bitirmeyi garanti edecek.

23. şampiyonluğuna sadece 90 dakika uzaklıkta olan Galatasaray’da futbolcular çok yakın oldukları kupanın hedefine kenetlenmiş ve inanıyorlar. Öyle ki futbolcular bu inancı hemen hemen her fırsatta dile getiriyor.

Erden Timur da izledi

Sportif A.Ş., kulübün efsane isimleri, eski oyuncuları ve konukları ile birlikte Çarşamba günü Florya Metin Oktay Tesisleri’nde sarı-kırmızılı takımın antrenmanını seyirciler arasında izledi. Başkan Yardımcısı Erden Timur da hazır bulundu.

Bu dönemde yaptığı transferler, geçirdiği zaman ve yaptığı maddi-manevi fedakarlıklarla şampiyonlukta değerli bir paya sahip olan Erden Timur, antrenmanı yakından takip etti ve oyuncularla kısa bir sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Bu sohbette Galatasaraylı futbolcular şampiyonluğa olan inançlarını bir kez daha ortaya koydu.

“Fenerbahçe’yi yeneceğiz”

Sarı-kırmızılı futbolcular, takım kaptanları Muslera ve Kerem ile yemek yiyen Erden Timur, “Galatasaray taraftarları ve sizler endişelenmeyin. Ankara’da ise rakibimizi yenerek şampiyonluğa ulaşacağız. Son hafta da derbiyi aynı ciddiyetle konsantrasyonumuzu bozmadan oynayacağız. Fenerbahçe’yi yeneceğiz! Ankaragücü’nde şampiyonluğa ulaşsak bile bu bizi rehavete düşürmez. Biz de şampiyon olacağız, taraftarımızın önünde oynayacağımız derbide Fenerbahçe’yi mağlup edeceğiz.”Ne kadar motive olduklarını gösterdiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu