Haber

Denizlili sporcu attığı kulaçlarla 2 ödül kazandı

Denizli Büyükşehir Belediyespor atleti Hacer Parıltı Altınok, Özel Atletler Yüzme Türkiye Şampiyonası’nda aldığı 2 farklı kategorideki Türkiye dereceleriyle Denizli’yi bir kere daha gururlandırdı.

Denizli Büyükşehir Belediyespor yüzme grubu atleti Hacer Parıltı Altınok, Antalya’da düzenlenen Özel Sporcular Yüzme Türkiye Şampiyonası’nda büyük bir muvaffakiyete imza attı. Antalya Muratpaşa Belediyesi Süleyman Erol Olimpik Yüzme Havuzu’nda gerçekleşen Özel Sporcular Yüzme Türkiye Şampiyonası’nda down sendromlu yüzücü Hacer Işık Altınok, “bayanlar 50 metre serbest” kategorisinde Türkiye ikincisi olmaya hak kazanırken, “bayanlar 50 metre sırtüstü” tarzda ise Türkiye üçüncüsü olarak Denizli’yi bir kez daha gururlandırdı.

İlk tebrik Başkan Zolan’dan

Denizli Büyükşehir Belediye Lideri Osman Zolan, şampiyonada iki başka kısımda, hem Türkiye 2’ncisi hem de Türkiye 3’üncüsü olarak Denizli’yi başarı ile temsil eden Denizli Büyükşehir Belediyespor Yüzme Takımı sporcusu Hacer Nur Altınok’u tebrik eden birinci isim oldu. Büyükşehir Belediyesi olarak spora ve atlete takviye olmaya devam edeceklerini vurgulayan Lider Zolan, “Bizim çocukların güzel başarıları bizleri de ziyadesiyle mutlu ediyor. Emek veren katkı sağlayan sporcularımıza, ailelerine, antrenör ve idari ekibimize teşekkür ediyorum” dedi. – DENİZLİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu