Teknoloji

BİM’de satışa sunulacak Braun El Blender Seti MultiQuick 5’i satın alabilir miyim? Özellikler ve İncelemeler

8 Eylül 2023 BİM aktüel indirim kataloğunda yer alan Braun MultiQuick 5 El Blender Seti özellikleri ve yorumları ile karşınızda!

Türkiye’nin en büyük perakende market zincirlerinden biri olan BİM, güncel katalog listelerini yayınladı. Braun MultiQuick 5 El Blender Seti MQ5220WH, 8 Eylül 2023 tarihinde BİM aktüel indirim kataloğunda satışa sunulacak.  Nasıl olduğunu merak ediyorsanız sizi aşağıya alalım.

Bu içerik 07.09.2023 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe eriştiğiniz zamana göre listelenen eserlerin fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Satın aldığınız eserlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

“Bu içerik marka işbirlikleri içerebilir.”

BİM aktüel kataloğunda yer alan Braun MultiQuick 5 El Blender Seti MQ5220WH en ilgi çekici çalışmalardan biri oldu.

Blender seti çok merak edildiğinden biz de özelliklerine ve kullanıcı yorumlarına bakalım istedik.

Tam güç ve tam kontrol sağlayan MultiQuick 5, maksimum hassasiyetiyle gücü tamamen kontrolünüz altına bırakıyor.

21 farklı hız seçeneği sunan bu sistem, tek el hareketi ile hız değiştirmenize olanak sağlayarak kullanım kolaylığı ve konfor sunuyor. Hassas hız ayarı ile en üst seviyede bile hassasiyet elde edebilirsiniz. Bu sayede süreçlerinizi daha verimli ve hassas bir şekilde yürütebilirsiniz.

Braun’un benzersiz PowerBell Plus karıştırma şaftı, ergonomik tasarımı sayesinde kullanıcılarına yüksek düzeyde konfor ve mükemmel bir tutuş sunar.

Bu benzersiz tasarım ortada kullanım kolaylığı ve konfor sunarak mutfakta geçirilen zamanın daha keyifli ve verimli olmasını sağlıyor. Ayrıca kısmi paslanmaz çelik malzemesiyle dayanıklılık ve uzun ömürlülüğü garanti eder.

Sıçramayı önleyen SplashControl teknolojisi sayesinde mutfağınızı temiz tutmayı ihmal etmiyor.

1000 W motor gücü ile hızlı ve kolay hazırlama olanağı sağlar.

EasyClick aksesuarlarının hızlı ve kolay bir şekilde değiştirilmesini sağlayan iki düğme, işlemi tek bir hareketle tamamlar. 500 ml ve 350 ml doğrayıcı seçenekleriyle sert peynirden kurabiyeye, yeşillikten havuca kadar pek çok öğeyi saniyeler içinde doğrayabilirsiniz. Bu özelliği ile mutfakta geçirdiğiniz süreyi minimuma indirirken maksimum verim sağlar.

Braun MultiQuick 5 El Blender Seti hakkında genel olarak olumlu yorumlar bulunuyor. Blender seti ile ilgili bazı kullanıcıların görüşleri:

  • Braun kalitesi çok güzel. Yepyeni bir çalışma. Haznenin çok büyük olmasını beklemeyin, bilerek aldım, çok pratik. Çok iyi paketlenmişti, sorunsuz bir alışveriş oldu. Teşekkür ederim.

  • Daha önce kullandığım marka vazgeçilmezim.

  • Çok güzel ama doğrayıcı kasesi biraz küçük ama bilerek aldım. Hızlı teslimat, teşekkürler.

  • Önceki modeli 16 yıldır kullanıyorduk. Şimdi yeni üretimi aldım, modüller birbiriyle uyumlu.

  • Sessiz çalışır. Sıçrama yapmaz ve güzelce parçalanır. Çok başarılı.

  • Paketleme özenliydi. Doğrama haznesi küçük ama kullanışlıdır.

  • Eşime Braun kullandıktan sonra başka tanınmış markaların blenderlarını aldım, hiçbirini beğenmedi. Bazıları güç açıcıdır, bazıları biraz işe yarar, bazıları ise iyi parçalanmaz. “En uygunu” dedi Braun. Sessiz, güçlü, işlevsel ve sadık bir blender. Obur bir hikaye tavsiye ederim.

  • Ben eski modeli kullanıyordum soğan ve sarımsağı rendelemek yerine daha küçüğüyle hızlıca yapabilirsiniz. Mutfakta en büyük yardımcım diyebilirim… Herkese tavsiye ederim, 20 yıldır kullanıyorum.

Braun MultiQuick 5 El Blender Seti Aradığınız blender seti Eğer doğru seçim olduğuna karar verdiyseniz Buradan Hepsiburada garantisiyle veya buradan Amazon garantisiyle satın alabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu